Βράχηκε η Samsung Galaxy συσκευή σου; Έχει συμβεί –σχεδόν- σε όλους, για αυτό μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και δράσε άμεσα και έξυπνα! Η μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να πάθει ένα smartphone αν βραχεί είναι να πάθει οξείδωση η μητρική πλακέτα.

Εδώ τα δευτερόλεπτα μετράνε, για αυτό θα πρέπει να πάρεις γρήγορα μέτρα. Πρώτον, απενεργοποίησε αυτόματα τη συσκευή του τηλεφώνου σου και μην επιχειρήσεις να το ανοίξεις για να δεις εάν λειτουργεί. Σκούπισε και τύλιξε το Samsung Galaxy με απορροφητικό χαρτί και άφησε το να στεγνώσει φυσικά μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας (καλοριφέρ, σεσουάρ μαλλιών κλπ.) που μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση και να οδηγήσει σε χειρότερη βλάβη. Αφού στεγνώσει μην επιχειρήσεις να το φορτίσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση.Πήγαινε τη συσκευή σου το συντομότερο σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα service Samsung Galaxy όπου οι τεχνικοί θα πραγματοποιήσουν κάθε απαραίτητο έλεγχο και θα προχωρήσουν στην επισκευή του.

Σημειώνεται πως το 90% των κινητών που βράχηκαν σε γλυκό νερό είναι επισκευάσιμο ενώ το ποσοστό των κινητών που βράχηκαν σε θαλασσινό νερό φτάνει το 70% όσον αφορά στη δυνατότητα επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες για την επισκευή της βρεγμένης συσκευής του Samsung Galaxy πατήστε εδώ

Video επισκευής βρεγμένου Samsung Galaxy