Με το πέρασμα του χρόνου η μπαταρία του Samsung Galaxy κινητού σου μπορεί να αρχίσει να «κάνει νερά», να αργεί να φορτίσει, να κλείνει χωρίς προειδοποίηση και η διάρκεια λειτουργίας της να μειώνεται σημαντικά με αποτέλεσμα να μένεις όλο και πιο συχνά εκτός φόρτισης!

Αν το κινητό σου δεν φορτίζει καθόλου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνε επανεκκίνηση: Είναι κοινό μυστικό, πριν αγχωθείς για τη βλάβη κάνε πρώτα ένα Restart! Μπορεί η βλάβη να οφείλεται σε ένα παροδικό «κόλλημα» της συσκευής.
  2. Άλλαξε φορτιστή ή πηγή ενέργειας: Αν το πρώτο βήμα απέτυχε, έλεγξε αν το πρόβλημα το έχει ο φορτιστής σου δοκιμάζοντας να φορτίσεις το κινητό σου με κάποιον άλλο. Αν το πρόβλημα παραμένει, δοκίμασε να φορτίσεις το κινητό σου από υπολογιστή και όχι σε πρίζα. Αν από τον υπολογιστή φορτίζει κανονικά, σημαίνει πως το πρόβλημα το έχει ο αντάπτορας.
  3. Έλεγξε τη θύρα φόρτισης: Εάν φορτιστής και αντάπτορας λειτουργούν κανονικά, τσέκαρε τη θύρα USB και απομάκρυνε τυχόν σκόνη και χνούδια απλά φυσώντας τη. Μη χρησιμοποιήσεις αιχμηρά αντικείμενα που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Αν τίποτα από όλα τα παραπάνω δε βοήθησε, πήγαινε τη συσκευή σου για έλεγχο σε ένα ειδικό. Εκείνος θα ελέγξει τη μπαταρία του Samsung Galaxy κινητού σου και θα αποφανθεί αν έχει πάρει υγρασία ή αν ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσεις λόγω παλαιότητας.

Σε αυτή την περίπτωση ένας έμπειρος τεχνικός θα αντικαταστήσει τη μπαταρία σου γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την επισκευή της χαλασμένης μπαταρίας του Samsung Galaxy πατήστε εδώ

Video με την επισκευή μπαταρίας Samsung Galaxy